Kamer €355, 12m2

Room for rent: no longer available Heuvelstraat in Tilburg

  • 12 m2
  • 23 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Tilburg. You can contact the advertiser if you have any questions.

Mooie kamers midden in het centrum van Tilburg te huur.

Midden in het centrum van Tilburg in de Heuvelstraat (dé winkelstraat) komen binnenkort meerdere kamers vrij! Vanuit ons huis kijken wij uit over de terrasjes en winkels van Tilburg. Omdat je in hartje Tilburg zit mis je niks van de geweldige tijd die je studententijd je te bieden heeft.

De kamers zijn gemiddeld 14m2, de prijs ligt tussen de €280 (de kleinste kamer) en de €355 en dit alles is inclusief G/W/L, internet, wasmachine, droger, vaatwasser en 2x per week een schoonmaakster. De kamers maken deel uit van een meidenhuis met 16 kamers. Dit lijkt veel maar je merkt het amper! We zijn een gezellig huis waar er altijd wel iemand thuis is om samen mee te eten, te chillen in de woonkamer etc. Verder zijn we ook regelmatig in de stad te vinden.

We hebben een grote gezamenlijke keuken, een knusse woonkamer, meerdere badkamers/toiletten en een binnenplaats. Overigens is het huis afgelopen jaar helemaal gerenoveerd! De Jumbo is minder dan 5 minuten lopen, de Happy Italy zit om de hoek en de Universiteit, Avans en Fontys zijn zon 10 minuutjes fietsen.

Lijkt dit alles jou leuk en loop je warm voor een hecht en gezellig huisleven en een mooie studententijd? Stuur ons dan gelijk een berichtje en hopelijk zien we je op de kijkavond!

(Dutch students only)

Read more with an subscription!

General information

City Tilburg
District/Neighbourhood: Centrum
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: More than 5
Open House In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 16
Maximum age: 24
Gender: Vrouw
Status: Student
Show on map