Kamer €355, 12m2

Kamer huren: niet meer beschikbaar Heuvelstraat in Tilburg

  • 12 m2
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Tilburg. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mooie kamers midden in het centrum van Tilburg te huur.

Midden in het centrum van Tilburg in de Heuvelstraat (dé winkelstraat) komen binnenkort meerdere kamers vrij! Vanuit ons huis kijken wij uit over de terrasjes en winkels van Tilburg. Omdat je in hartje Tilburg zit mis je niks van de geweldige tijd die je studententijd je te bieden heeft.

De kamers zijn gemiddeld 14m2, de prijs ligt tussen de €280 (de kleinste kamer) en de €355 en dit alles is inclusief G/W/L, internet, wasmachine, droger, vaatwasser en 2x per week een schoonmaakster. De kamers maken deel uit van een meidenhuis met 16 kamers. Dit lijkt veel maar je merkt het amper! We zijn een gezellig huis waar er altijd wel iemand thuis is om samen mee te eten, te chillen in de woonkamer etc. Verder zijn we ook regelmatig in de stad te vinden.

We hebben een grote gezamenlijke keuken, een knusse woonkamer, meerdere badkamers/toiletten en een binnenplaats. Overigens is het huis afgelopen jaar helemaal gerenoveerd! De Jumbo is minder dan 5 minuten lopen, de Happy Italy zit om de hoek en de Universiteit, Avans en Fontys zijn zon 10 minuutjes fietsen.

Lijkt dit alles jou leuk en loop je warm voor een hecht en gezellig huisleven en een mooie studententijd? Stuur ons dan gelijk een berichtje en hopelijk zien we je op de kijkavond!

(Dutch students only)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Tilburg
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Meer dan 5
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 16
Maximum leeftijd: 24
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart