Kamer huren: Stationsstraat in Tilburg

  • 55 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Tilburg. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Uniek wonen in Tilburg. Dat kan goed in deze buurt. Stationsstraat is gelegen in de buurt Binnenstad West. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd in het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt en het treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Centrumappartement met een karakteristieke uitstraling!

Welkom in dit prachtige appartement gelegen aan de populaire Stationsstraat in het bruisende centrum van Tilburg. Met zijn bouwjaar uit 1870 ademt deze benedenwoning de sfeer van vroeger, maar heeft hij alle moderne gemakken die je tegenwoordig verwacht door de totale renovatie in 2022.

Kortom, dit appartement in de Stationsstraat is een unieke kans voor diegene die op zoek zijn naar een comfortabele en sfeervolle woning in het hart van Tilburg. Kom snel langs om het zelf te ervaren, je zult niet teleurgesteld worden!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Tilburg
Wijk/buurt: Binnenstad West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart