Room for rent: Generaal Winkelmanstraat in Tilburg

  • 16 m2
  • 1 room
  • 23 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Tilburg. You can contact the advertiser if you have any questions.

!!! LEUK HUISGENOOTJE GEZOCHT !!!

Ben jij of ken jij iemand (M/V) die op zoek is naar een gezellig studentenhuis? Wij zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje om ons leuke huis nóg gezelliger te maken!

We hebben ruimte voor één persoon in de aanbieding. Voor maar 280 EURO INCL. G/W/E krijg jij 2(!!) kamers. Een kamer op de begane grond en eentje op de eerste verdieping. (Foto’s ontbreken even, maar de kamer is piekfijn in orde :))

De kamers zijn allebei ongeveer 8m2 waardoor je dus in totaal 16m2 tot je beschikking hebt. Door de huidige huisgenoot wordt in de ene kamer geslapen en in de andere gestudeerd, mega handig dus.

Buiten het feit dat je veel ruimte voor jezelf krijgt, hebben we ook een gemeenschappelijke huiskamer, keuken en tuin! Dit zorgt ervoor dat we bijna altijd samen beneden zitten en niet op onze kamers, al mag je je natuurlijk gewoon terugtrekken als je even geen zin hebt.

De stad en uitgaansgebied zijn 6 minuutjes fietsen, Uni en Hogescholen ook beiden binnen 15 minuten fietsafstand. Daarnaast wonen we 3 meter rollen van de Appie en 1 minuut fietsen van de NettoRama.

Kortom, alle benodigdheden zijn in de buurt. Ook zwembad Stappegoor is mega dichtbij. Daar wagen wij nog wel eens een duikje.

Als huis doen wij dus graag dingen samen, waaronder eten, spelletjes spelen, borrelen en uitgaan. Maar niks is verplicht natuurlijk ; ). Wel willen we graag een huisgenootje dat ook actief meedoet met onze gezelligheden. Als je bij ons komt wonen, woon je samen met vier anderen; 3 meiden en 1 jongen.

Als je dit wat lijkt, stuur ons een PM waarin je wat over jezelf vertelt, en misschien zien we je dan op onze kijkavond!!

Groetjessss Freddie, Jules, Marieke en Elise.

Read more with an subscription!

General information

City Tilburg
District/Neighbourhood: Korvel
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: 4
Open House In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Shared yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 17
Maximum age: 26
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map