Kamer huren: niet meer beschikbaar Generaal Winkelmanstraat in Tilburg

  • 16 m2
  • 1 kamer
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Tilburg. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

!!! LEUK HUISGENOOTJE GEZOCHT !!!

Ben jij of ken jij iemand (M/V) die op zoek is naar een gezellig studentenhuis? Wij zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje om ons leuke huis nóg gezelliger te maken!

We hebben ruimte voor één persoon in de aanbieding. Voor maar 280 EURO INCL. G/W/E krijg jij 2(!!) kamers. Een kamer op de begane grond en eentje op de eerste verdieping. (Foto’s ontbreken even, maar de kamer is piekfijn in orde :))

De kamers zijn allebei ongeveer 8m2 waardoor je dus in totaal 16m2 tot je beschikking hebt. Door de huidige huisgenoot wordt in de ene kamer geslapen en in de andere gestudeerd, mega handig dus.

Buiten het feit dat je veel ruimte voor jezelf krijgt, hebben we ook een gemeenschappelijke huiskamer, keuken en tuin! Dit zorgt ervoor dat we bijna altijd samen beneden zitten en niet op onze kamers, al mag je je natuurlijk gewoon terugtrekken als je even geen zin hebt.

De stad en uitgaansgebied zijn 6 minuutjes fietsen, Uni en Hogescholen ook beiden binnen 15 minuten fietsafstand. Daarnaast wonen we 3 meter rollen van de Appie en 1 minuut fietsen van de NettoRama.

Kortom, alle benodigdheden zijn in de buurt. Ook zwembad Stappegoor is mega dichtbij. Daar wagen wij nog wel eens een duikje.

Als huis doen wij dus graag dingen samen, waaronder eten, spelletjes spelen, borrelen en uitgaan. Maar niks is verplicht natuurlijk ; ). Wel willen we graag een huisgenootje dat ook actief meedoet met onze gezelligheden. Als je bij ons komt wonen, woon je samen met vier anderen; 3 meiden en 1 jongen.

Als je dit wat lijkt, stuur ons een PM waarin je wat over jezelf vertelt, en misschien zien we je dan op onze kijkavond!!

Groetjessss Freddie, Jules, Marieke en Elise.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Tilburg
Wijk/buurt: Korvel
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 4
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 17
Maximum leeftijd: 26
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart